Farvel og tak!

Med tunge hjerter må vi desværre meddele, at vores lille elskede klinik i Borgergade lukker med udgangen af 2023. Som de fleste af jer ved, er Sarah langtidssygemeldt og Julie ønsker ikke at køre klinikken videre alene.

Hvad skal vi så nu? – Vi ved det ikke helt. Sarah skal komme sig og vender så forhåbentlig stærkt tilbage, hvornår ved vi ikke. Julie skal lige lande i lukningen og derfra ud at søge nye græsgange. Når vi begge ved hvad vi skal, skal vi nok give lyd. Eksisterende klienter har allerede fået direkte besked ifht. ønsker vedr. kommunikation.

 

TAK

Vi vil gerne sige tak til alle for at vælge os som behandlere. Tak for at støtte vores lille butik igennem snart 5 år. Først i svømmehallen på Østerbro, igennem Corona og også her på den anden side i Borgergade. Vi er taknemmelige for at I kommer igen og igen.

 

Kontakt:

Virksomheder/samarbejdspartnere bedes kontakte Julie, mens kundeforespørgsler kan rettes til den behandler, man nu ønsker.

Julie kan kontaktes direkte via mail på julie@hands-on-fys.dk.

Sarah kan kontaktes via tlf: 53624964 eller mail sarah@hands-on-fys.dk

 

De kærligste hilsner Sarah Gaston & Julie Kræsing