Om os

FYSIOTERAPI med holdning

Hands On er en kvindedrevet, antiracistisk og LGBT+ venlig klinik for fysioterapi. Vi er et I/S grundlagt i august 2020 af fysioterapeuterne Sarah Gaston (SG) og Julie Vestergaard Kræsing (JK). 

Vi er uafhængig lille klinik med stor erfaring i behandling af klienter, der lever af at deres krop fungerer optimalt. Da vores behandlere repræsenterer flere uddannelser med fokus på divergerende teknikker, er vi i stand til at vælge fra en meget alsidig værktøjskasse for at hjælpe med dit problem. Du vælger hvilken behandler og længden af dine behandling. Vores behandlere arbejder selvstændigt med de teknikker, de praktiserer, så ønsker du en bestemt tilgang, bør du vælge efter dén behandler, som tilbyder denne. Ved klik på nedenstående links, kan du læse mere om den enkelte behandler i klinikken.

Du behøver ikke at konsultere din læge for at få fysioterapi hos os. Vi har minimal ventetid, lange åbningstider og weekendåbent hver 2. uge. Ring til os, hvis du ikke online finder en tid, som passer. Hands On – Fysioterapi er en mindre klinik udenfor overenskomst med sygesikringen (ydernummer).

  • Sarah Gaston, uddannet fysioterapeut i 2016, har siden arbejdet på hospital (lungefysioterapi) og i klinik (BeActivated). Partner i klinikken Copenhagen Care Center 2016-2020. Har en fortid som konservatorieuddannet musiker, håndboldspiller, træner og musikunderviser.
  • Julie Vestergaard Kræsing, uddannet fysioterapeut i 2016 og har siden arbejdet i privatklinik med ydernummer frem til samarbejdet med Sarah begyndte. Er tidligere danser og nuværende underviser. Siden 2020 ejer af danseskolen Jules – Dedicated to Dance.  

Med udgangspunkt i vores erfaring med kunstnere, dansere, musikere og andre, der lever af at kroppen fungerer, tilbyder vi  målrettede, skræddersyede forløb til den enkelte med styring af bevægelse: type, mængde og struktur.
Vi holder os opdaterede på sundhedsfaglig viden og kan hjælpe dig med at forstå din diagnose.

Julie Vestergaard Kræsing

Sarah Gaston