Kan din krop ikke vente?

Hands On Fysioterapi har STADIG ÅBENT. Hvis du har ondt nu, behøver du ikke at vente. Du behøver ikke vente på en tid hos lægen for at få en henvisning. Vi behandler uden.

Gør det ondt at arbejde hjemme?

Dét der måske var tænkt som en midlertidig arbejdsplads har måske til nød været OK i 14 dage, men det er ikke særlig langtidsholdbart for din krop.

Efter en periode med dårlig arbejdsstilling, mentalt pres og sociale afsavn, døjer mange af os nu med begyndende skader. Hvad du i starten måske oplevede som en mindre ømhed, kan nu være på vej til at blive en mere kronisk tilstand. 

Er dit træningstilbud eller din sædvanlige behandler lukket ned af statslige restriktioner, eller tænker du måske, at du ikke vil være én af dem som belaster sundhedssystemet unødigt med ikke- akutte henvendelser? Så skal du måske tænke om igen. En indsats nu kan netop forebygge både skader på din krop og et længere forløb i sundhedsvæsenet. 

Troede du også at klinikken er lukket?

Desværre oplever vi for tiden mange aflysninger eller udeblivelser, som skyldes Corona. Enten af frygt eller en forestilling om, at vi har lukket ligesom f.eks. massører. 

VI HAR ÅBENT og du må stadig modtage sundhedsydelser*.

I Hands On – fysioterapi betyder dette i praksis at vores fysioterapeuter fortsat arbejder til normale åbningstider, men at f.eks. vores massageydelser kun gives som et led i en fysioterapeutisk behandling. Det vil sige, at du skal bestille en fysioterapitid, og så definerer vi sammen med dig på baggrund af en undersøgelse, hvilken indsats der er relevant for din sundhed. 

Er du sikker hos os?

Vi må gerne behandle med vores hænder, så længe der er en sundhedsmæssig grund til dette. Restriktionerne på vores område er lavet med respekt for, at det fortsat er muligt at behandle de klienter, som der er plads til, så længe vi sikrer høj hygiejnestandard.

Du kan læse mere her om hvad vi konkret gør for din sikkerhed under ophold i klinikken.

Hvorfor vente?

Forebyggelse og behandling af mindre tilstande er altid at foretrække, fremfor at vente til, at det bliver så behandlingskrævende, at det det går ud over din livskvalitet og din funktion. Du kan bestille tid her.

 

*En sundhedsydelse er defineret ved, at du på baggrund af en undersøgelse modtager en målrettet indsats (træning, behandling, forebyggelse, sundhedsfremme). Endvidere skal sundhedsydelsen journalføres. Alle fysioterapeuter er autoriseret en del af sundhedssektoren, og skal derfor følge de retningslinjer, som gælder her.