Pilates og Yoga

FYSIOTERAPI med holdning

Pilates

Pilates er en blid men effektiv træningsform. Vi træner primært matwork. v. Cecilie Gry Knuth-Wintherfeldt

Pilates trænes fredag morgen kl. 8.45-9.45 på hold med max. 5 deltagere. Vintersæsonen består af 10 træninger begyndende i januar. Tilmeld dig online eller ved opkald til klinikken fra gang til gang eller en fuld sæson. (mulighed for optag på venteliste indtil nærmere datoer ligger klar)

Der er løbende optag på holdet.

Betalingen foregår i klinikken: priser 135,-/120,- pr.gang eller ved betaling for fuld sæson på én gang: 900,- (spar op til 315,-)

.

Yoga

Vi er klar med én times yoga hver onsdag kl. 14.00 og i form af workshops hver 4. søndag  kl. 10.00-11.50 v. Mette Damgaard Hansen0

Med udgangspunktet i at alle skal kunne være med -uanset kendskab til yoga eller skader vil vi sørge for at alle typer kroppe kan få noget ud af disse to timer. Der vil selvfølgelig være en god blid opvarmning, masser af tid til at føle stillingerne an og rette til, samt en fordybende meditation og afspænding til sidst. Disse workshops mål er først og fremmest at give dig som deltager blod på tanden, opleve kroppens mobilitet, potentiale og afkroge, samt at stilne sindet og give dig selv en velfortjent, mental pause. Ved efterspørgsel udvides yogatilbuddet.

Workshops annonceres via vores facebook-side og bookes online