Recovery Boots

FYSIOTERAPI med holdning

Oplever du trætte, ømme, værkende eller hævede ben?

Recovery Boots kan have positiv effekt ved bl.a.:

  • Uro i benene
  • Ødemer
  • Diabetes
  • Gigtsmerter

Recovery Boots består af en maskine og et par hylstre til dine ben. Behandlingen anvender komprimeret luft til at massere eller fjerne venøs væske/hævelse. Dette hjælper dig til at restituere hurtigere. Behandlingen føles som den æltning og strækning af muskler, der finder sted ved massage. Man mener at 20 min. i Recovery Boots, svarer til op til 48 timers passiv restitution.

Øget blodgennemstrømning hjælper med at fjerne træthed og reducere inflammation og giver en hurtigere restitution.
Skader virker meget forstyrrende på din træning og er enhver sportudøvers mareridt. Skader som skinnebensbetændelse, betændelse i akillessenen og løberknæ er ikke desto mindre noget de fleste har prøvet. Der kan være mange årsager til at du bliver skadet; teknik, overtræning og manglende restitution. Du skal derfor være opmærksom på ikke at gøre for meget, for hyppigt og for hurtigt. Kroppen har brug for tid til at tilpasse sig træningsændringer og hop i træningstimer eller intensitet. Muskler og led kræver genopretningstid, så de kan komme sig og håndtere de krav din træning stiller. Hvis du fremtvinger træningsprocessen, vil du nedbryde din krop i stedet for at opbygge den. Forskning viser, at kompression og massage forbedrer iltning, og reducerer inflammation af de små muskelskader træningen forvolder på dine muskler. På den måde kan behandling med  Recovery Boots være med til, at du kommer dig hurtigere over din træning og dermed reducerer risiko for skader forårsaget af overtræning.


Vi tilbyder behandlinger med Recovery Boots i klinikken. Du kan vælge en 20 minutters solobehandling for dkr. 95,- eller du kan tilføje 20 min. til din sædvanlige massage eller fysioterapi for dkr. 60,-.

Vi tilbyder desuden et klippekort på 8×25 min. solobehandling for dkr.600,- ligesom du, som abonnent, kan tilføje Recovery Boots gratis.

Behandling med Recovery Boots, sættes i gang af din behandler og slutter af sig selv. Du er velkommen til f.eks. at læse, hvile eller tjekke mails imens.