fbpx
Borgergade 38, st. tv, 1300 KBH K
+45 26217062
info@hands-on-fys.dk

BEHANDLING

FYSIOTERAPI med holdning

I Hands On tilbydes tværfaglig behandling og træning.

Vi har et fasttømret team af fagligt dygtige terapeuter. Selvom fysioterapeuterne generelt er udstyret med samme “værktøjskasse”, kan der være stor forskel på vores valg af “værktøj”. Denne forskel dyrker vi i Hands On. De erfaringer vi hver især har med fra kurser, tidligere arbejdsforhold og faglige fora, gør os stærke i vores vurderinger, og tilbyder mange “veje til Rom”. Det giver dig et bredere udvalg og mulighed for at finde en terapeut med integritet der passer til dit temperament. Er du i tvivl om hvilken behandlingsform du har brug for, kan vi vejlede dig telefonisk. Ring til os på 26 21 70 62 for hjælp eller læs mere herunder.

 

Fysioterapi

Behandler og fremmer bevægelse -som mulighed, problem og virkemiddel. Undersøgelse, diagnosticering, manuel behandling og øvelser. Udbydes af autoriserede fysioterapeuter.

Be Activated

En helhedsorienteret  behandlingsform. Via neuro-muskulær optimering arbejdes med kroppens og hjernens egen evne til at præstere. Be Activated tilbydes af fysioterapeuter med efteruddannelse.


Massage

Fysiurgisk massage og sportsmassage. Vores sammensætning af  terapeuter sikrer dig et udbud af forskellige typer massage. Ring gerne i forvejen hvis du ønsker en specifik massagetype.


Zoneterapi og andre terapier

Zoneterapi og Nervereflexologi

Zoneterapi udføres af RAB godkendt behandler.

 

Akupunktur

TCM akupunktur: Metoden anvendes til at genoprette, fremme og vedligeholde godt helbred. (RAB/SA godkendt).

 

Fertilitetsbehandling

Kombination af flere behandlingsformer udført af RAB godkendt behandler. Med udgangspunkt i din unikke tilstand, rettes behandlingen mod hormonelle, fysiologiske og psykologiske faktorer kendt for at påvirke fertilitet.