fbpx
Borgergade 38, st. tv, 1300 KBH K
+45 26217062
info@hands-on-fys.dk

TRÆNING

FYSIOTERAPI med holdning

I Hands On tilbydes træning som et led i behandlingen.

Træning tilbydes med fokus på dine behov og ønsker. En del klienter anvender personlig træning eller holdtræning som afslutning på et behandlingsforløb.Træning kan bookes via vores online bookingsystem, enten som massage/træningsvejledning eller som holdtræning.

Træningen foregår på små hold med 3-7 deltagere.

Enkelte hold oprettes løbende med særlig fokus på genoptræning eller vedligeholdende træning af specifik problematik.  Dette kan f.eks. være skulderhold, knæhold eller nakkehold. Deltagelse på disse hold sker efter henvisning fra en terapeut i Copenhagen Care Center og følger et konkret behandlingsforløb.

Andre hold, f.eks. pilates og yoga er generel træning med plads til individuel vejledning og justering. Disse hold er åbne for alle. Ring til os hvis du har brug for vejledning.

Træning tilbydes af uddannede trænere, fysioterapeuter eller fysioterapeutstuderende.


Pilates

Pilates er en blid men effektiv træningsform. Vi træner primært matwork. v. Cecilie Gry Knuth-Wintherfeldt

Pilates trænes fredag morgen kl. 8.45-9.45 på hold med max. 5 deltagere. Vintersæsonen består af 10 træninger begyndende i januar. Tilmeld dig online eller ved opkald til klinikken fra gang til gang eller en fuld sæson. (mulighed for optag på venteliste indtil nærmere datoer ligger klar)

Der er løbende optag på holdet.

Betalingen foregår i klinikken: priser 135,-/120,- pr.gang eller ved betaling for fuld sæson på én gang: 900,- (spar op til 315,-)

.

Yoga

Vi er klar med én times yoga hver onsdag kl. 14.00 og i form af workshops hver 4. søndag  kl. 10.00-11.50 v. Mette Damgaard Hansen0

Med udgangspunktet i at alle skal kunne være med -uanset kendskab til yoga eller skader vil vi sørge for at alle typer kroppe kan få noget ud af disse to timer. Der vil selvfølgelig være en god blid opvarmning, masser af tid til at føle stillingerne an og rette til, samt en fordybende meditation og afspænding til sidst. Disse workshops mål er først og fremmest at give dig som deltager blod på tanden, opleve kroppens mobilitet, potentiale og afkroge, samt at stilne sindet og give dig selv en velfortjent, mental pause. Ved efterspørgsel udvides yogatilbuddet.

Workshops annonceres via vores facebook-side og bookes online

 

Skulderhold & ryghold

Tilbud til klienter i slutfasen af deres behandling. Med andre ord kan du træne her i perioden fra skaden lige netop tåler forsigtig belastning og indtil du er helt klar. Skræddersyet træning til hver enkelt med øvelser som fremmer stabilitet og funktionalitet.

v. Sarah Gaston

 

Træningshold