Træning

FYSIOTERAPI med holdning

I Hands On tilbydes træning som et led i behandlingen.

Træning tilbydes med fokus på dine behov og ønsker. En del klienter anvender personlig træning eller holdtræning som afslutning på et behandlingsforløb.Træning kan bookes via vores online bookingsystem, enten som massage/træningsvejledning eller som holdtræning.

Træningen foregår på små hold med 3-7 deltagere.

Enkelte hold oprettes løbende med særlig fokus på genoptræning eller vedligeholdende træning af specifik problematik.  Dette kan f.eks. være skulderhold, knæhold eller nakkehold. Deltagelse på disse hold sker efter henvisning fra en terapeut i Hands On – Fysioterapi og følger et konkret behandlingsforløb.

Andre hold, f.eks. pilates og yoga er generel træning med plads til individuel vejledning og justering. Disse hold er åbne for alle. Ring til os hvis du har brug for vejledning.

Træning tilbydes af uddannede trænere, fysioterapeuter eller fysioterapeutstuderende.


 

Skulderhold & ryghold

Tilbud til klienter i slutfasen af deres behandling. Med andre ord kan du træne her i perioden fra skaden lige netop tåler forsigtig belastning og indtil du er helt klar. Skræddersyet træning til hver enkelt med øvelser som fremmer stabilitet og funktionalitet.

v. Sarah Gaston

 

Træningshold