1. gang fysioterapi

FYSIOTERAPI med holdning

Hvis du har en henvisning fra egen læge har du ret til 40% tilskud fra den offentlige sygesikring hos fysioterapeuter med ydernummer.

Vi har IKKE YDERNUMMER.

I stedet tilbyder vi en favorabel pris på din første konsultation, så du har en chance for at vurdere om vores behandling er noget, du kan bruge. Vi afsætter 50 min. til dig og hvis du efterfølgende vælger at fortsætte din behandling hos os, slår vi 100,- af prisen, så du kun betaler 300,- for 1. konsultation. Men du skal booke og betale den næste behandling samtidig, ellers tager vi 400,- for 1. konsultation.

Du har ret til 1. gang fysioterapi hvis du er ny klient hos os, eller hvis din skade er nyopstået/ikke behandlet af os indenfor det seneste halve år.

Vær opmærksom på at der er et tillæg på dkk 10,- til lagen på 1.gangs fysioterapi. Lagenet er en kraftig fiberkvalitet, der kan bruges flere gange. Du får lagenet med dig, og bedes medbringe dette ved hver af dine efterfølgende behandlinger. Medbringer du dit eget lagen opkræves gebyret ikke. Glemmer du efterfølgende at medbringe lagen, kan du købe et nyt til  dkk.10,-