Tilbud

FYSIOTERAPI med holdning

Tilbud

1.gang fysioterapi

Har du en nyopstået skade, eller er du ny hos os, kan du ved bestilling af “1.gang fysioterapi” få en rabat, der er konkurrencedygtig ifht. til den pris, du ville betale hos en fysioterapeut med ydernummer.


Studierabat

Er du på SU er pengene små og du tøver muligvis også med at gå til fysioterapi, selvom din krop trænger til det. Vi tilbyder studiefys i begrænset tidsrum til en god pris.


TREAT abonnement

Med massage på abonnement kan du komme ordentligt i bund og få styr på spændinger og infiltrationer med jævnlig vedligeholdende massage. Det giver dig mulighed for at vælge mellem én massage om ugen/hver 14. dag/om måneden til en konkurrencedygtig pris..


summer TREAT

Vores sommer særtilbud hedder  summerTREAT. Dette tilbud er kun tilgængeligt hver onsdag kl. 15-20 med begrænset antal behandlinger pr. gang. Du bestiller summerTREAT og får 25 minutters massage til dkk 198,- hvilket svarer til en besparelse på 33%. Tilbuddet gælder indtil 16/8 2023. Vær opmærksom på annoncering her på hjemmesiden, på facebook og på instagram.


Virksomhedsrabat

Kontakt os, hvis din arbejdsplads eller din sportsforening har brug for en rabatordning. Det er også muligt at lave en aftale vedr. behandling på egen adresse.