fbpx

Tilbud

FYSIOTERAPI med holdning

Tilbud

1.gang fysioterapi

Har du en nyopstået skade, eller er du ny hos os, kan du ved bestilling af “1.gang fysioterapi” få en rabat, der er konkurrencedygtig ifht. til den pris, du normalt ville betale hos en fysioterapeut med ydernummer.


Studierabat

Hvis du er på SU er pengene måske små, og du tøver muligvis også med at gå til fysioterapi selvom din krop trænger til det. Vi tilbyder studiefys i begrænset tidsrum til en god pris.


FRI abonnement

Med Fri abonnement kan du komme ordentligt i bund og få styr på spændinger og infiltrationer med en jævnlig vedligeholdende massage. Kun tilgængeligt i en periode, hvor vi tester ordningen, der giver dig mulighed for at booke massage frit til en konkurrencedygtig pris..


SMIL

Vores faste særtilbud hedder  SMIL. Dette tilbud er kun tilgængeligt på udvalgte tidspunkter. Vær opmærksom på annoncering her på hjemmesiden, på facebook og på instagram, med kort varsel og med begrænset antal behandlinger pr. gang.


Virksomhedsrabat

Kontakt os, hvis din arbejdsplads eller din sportsforening har brug for en rabatordning. Det er også muligt at lave en aftale vedr. behandling på egen adresse.