Abonnementsbetingelser

FYSIOTERAPI med holdning

Abonnements betingelser

Generelt
Nedenstående abonnementsbetingelser gælder for abonnementer købt hos Hands On–fysioterapi I/S herefter benævnt klinikken. Abonnenter skal være fyldt 18 år for at tegne et abonnement hos Hands On – Fysioterapi. Når du køber et abonnement, accepterer du samtidig klinikkens abonnementsbetingelser. Som abonnent er du samtidig oprettet med en aktiv brugerprofil i klinikken og har ansvaret for at evt. brugere af dit abonnement anvender abonnementet i overensstemmelse med nedenstående betingelser.
indhold
Abonnenten får med sit abonnement adgang til ydelsen TREATmassage, som er en 50 minutters massage hos valgfri behandler i den udstrækning behandleren er til rådighed.
 • Et antal behandlinger er inkluderet i prisen. De 3 abonnementstyper beskrives i nedenstående skema.
  • TREATmax =  1 behandling/uge
  • TREAT = 2 behandlinger/måned
  • TREATlight = 1 behandling/måned
 • TREAT og TREAT max abonnenter må dele deres abonnement med husstanden eller en ven, som oprettes i kundedatabasen og knyttes fast til aftalen. 
 • Abonnenten kan tilvælge 20 min. behandling med Recovery Boots uden ekstra beregning. 
 • Abonnenten kan tilkøbe andre ydelser i forlængelse af behandlingen med 30% rabat på standardprisen.
  • v. akupunktur som tilvalg opkræves et gebyr på 50,- som ikke er omfattet af rabat.
 • Abonnenten kan tilkøbe andre enkeltstående ydelser med 20% rabat på standardprisen 
abonnementstyper pr. 01/03 2022
TREATmax
TREAT
TREATlight
antal behandlinger
type ydelse
pris
én pr. uge*
massage 50 min
1600,- 
to pr. måned
massage 50 min
900,- 
én pr. måned
massage 50 min
500,-
deling
må deles m. én (navngiven) ven/husstand
må deles m. én (navngiven) ven/husstand
abonnementet kan ikke deles
bookinger
fast behandlingsdag mulig.
fast behandlingsdag mulig
fast behandlingsdag mulig
*maks. 52 behandlinger/år, behandlingerne kan godt modtages hyppigere end ugentligt, såfremt, samlede antal ikke overstiger antal uger i en måned.
Anvendelse
Ydelsen bookes online på vores hjemmeside https://hands-on-fys.dk/booking/via din kundeprofil, eller ved  personlig eller telefonisk henvendelse til klinikken. 
Du kan booke online indtil 90 minutter inden d. ønskede tid begynder. Ved opkald kan denne frist i visse tilfælde forkortes.
Du kan slette/ændre din booking online 24 timer inden påbegyndt bookingaftale. 
Manglende fremmøde til en booking, der ikke er aflyst senest 24 timer inden, regnes for en gennemført. 
Det er muligt at forud-booke op til 4 behandlinger. Online dog højst 120 dage ud i fremtiden
Enhver bruger af et abonnement skal være oprettet med en aktiv kundeprofil. Der ydes maksimalt én i abonnementet inkluderet TREATmassage pr. profil på en given dag. 
Ved begrænsninger i klinikkens åbningstider 
Oplever du at der ikke er ledige tider pga. lukkedage (undtaget helligdage) i klinikken, kan vi efter henvendelse via mail til info@hands-on-fys.dk, forlænge abonnementet med tilsvarende dage. Reklamation kan foretages via mail til info@hands-on-fys.dk. Klinikken vil altid have behandlere til rådighed indenfor normal åbningstid. Derfor vil ændringer i en konkret behandlers arbejdstider, vil ikke være en gyldig reklamationsgrund. Der tages forbehold for force majeure.
Åbningstider
Oplever du at der ikke er ledige tider pga. lukkedage (undtaget helligdage) i klinikken, kan vi efter henvendelse via mail til info@hands-on-fys.dk forlænge abonnementet med tilsvarende dage. Reklamation kan foretages via mail til info@hands-on-fys.dk. Klinikken vil altid have behandlere til rådighed indenfor normal åbningstid. Derfor vil ændringer i en konkret behandlers arbejdstider, vil ikke være en gyldig reklamationsgrund. Der tages forbehold for force majeure.
Ferie
TREATmax abonnementet kan pauseres i op til 14 dage ved sygdom eller ferie i mere end 1 uge. Pause skal oplyses via mail til info@hands-on-fys.dk og skal ske senest seks dage inden pausen skal starte.
Varighed
Der er ved abonnementets indgåelse en bindingsperiode på 5 måneder. Abonnementer hos klinikken er forudbetalt og fortsætter løbende til normalpris, indtil de opsiges, medmindre andet er angivet. Det er abonnentens ansvar at opsige abonnementet, hvis det ikke ønskes længere.
Opsigelse
Abonnementet kan altid opsiges til udløb af indeværende abonnementsperiode. Dog senest 14 dage inden udløb af indeværende måned og tidligst til ophør ved bindingsperiodens udløb. Abonnementet skal altid opsiges skriftligt, det er ikke gyldig opsigelse blot at undlade at betale. 
Klinikken forbeholder sig retten til at opsige abonnementet ved misligholdelse eller misbrug og ved beslutning om ophør af abonnementstypen. Uanset opsigelse, er abonnenten til enhver tid forpligtet til at betale for den periode, hvor abonnenten har haft adgang til produktet.
Betaling
Der betales forud. Inden udløbet af en periode udsendes automatisk opkrævning for den kommende periode. Abonnementet opkræves ved tilsendelse af betalingslink eller faktura. Ved udsendelse af rykker opkræves et administrationsgebyr på 100 kroner.
Det er abonnentens eget ansvar at holde sine betalingsoplysninger opdaterede, så klinikken har mulighed for at modtage rette betaling af abonnement. Hvis det ikke er muligt for klinikken at modtage betaling, forbeholder klinikken sig retten til at stoppe abonnementet med øjeblikkelig virkning.
Pris
Abonnementets pris fremgår af regningen. 
Prisændringer varsles via nyhedsbrev og får tidligst virkning fra førstkommende fornyelse af abonnementet, dog tidligst efter bindingsperiodens udløb.
Oplysning om fortrydelsesret
Aftaler om abonnement indgået ved fjernsalg, dvs. hvor aftalen indgås ved fjernkommunikation, uden at parterne mødes fysisk f.eks. telefonsalg, er omfattet af lovens regler om fortrydelsesret. Ved et sådant køb har abonnenten 14 dages fortrydelsesret. Vil abonnenten bruge fortrydelsesretten, skal abonnenten give Klinikken besked herom på e-mail info@hands-on-fys.dk eller tlf. 26217062. Dette skal ske senest 14 dage efter det seneste af følgende tidspunkter: 1. behandling eller den dag abonnenten modtog ordrebekræftelsen (velkomstmailen).
Hvis abonnenten har modtaget behandling i de 14 dage, hvor fortrydelsesretten gør sig gældende, vil abonnenten betale standardpris for de behandlinger, der er modtaget. 
Abonnenten pålægges at betale for de modtagne behandlinger (jvf. Forbrugeraftalelovens kapitel 4, §25).
Persondata
Når du tegner et abonnement hos Hands On – Fysioterapi, afgiver du en række personoplysninger til Klinikken, som vi opbevarer og behandler. Oplysninger kan være omfattet af databeskyttelsesretlige regler og vil blive behandlet i henhold til disse regler. Du kan læse mere om dette i Klinikkens datapolitik (https://hands-on-fys.dk/praktisk-information/persondatatpolitik/).
Kommunikation og markedsføring
Den e-mailadresse og telefonnummer, der er knyttet til dit abonnement, vil blive brugt af klinikken til servicemeddelelser pr. e-mail og sms/mms i forbindelse med det aktive abonnement. Det drejer sig om meddelelser om f.eks. dine bookinger, ændringer du har foretaget af dit abonnement, aktuelle lukkedage og ændringer af abonnementsbetingelser. Servicemeddelelser pr. e-mail, som udsendes for at sikre, at du får mest muligt ud af dit abonnement, kan ikke afmeldes men stopper automatisk, når du ikke længere er abonnent. Servicemeddelelser pr. sms/mms kan afmeldes, og de stopper ligeledes, når du ikke længere er abonnent.
Du vil desuden modtage klinikkens nyhedsbreve såfremt, at du har tilmeldt dig. Såfremt du har tilmeldt dig et nyhedsbrev, vil du modtage det indtil, at du selv afmelder dig. Du kan til enhver tid framelde dig alle nyhedsbreve via link i bunden af nyhedsbrevet eller henvendelse via mail info@hands-on-fys.dk.
Det er abonnentens ansvar at holde sine kontaktoplysninger opdaterede, således at kommunikation og markedsføring fra klinikken altid kan modtages i henhold til disse abonnementsbetingelser.
Ændring af abonnementsbetingelserne
Klinikken forbeholder sig retten til at kunne ændre nærværende abonnementsbetingelser til enhver tid. Ændringer vil blive varslet i henhold til gældende lovgivning. De gældende abonnementsbetingelser kan altid læses på klinikkens hjemmeside.

Kontakt

mail: info@hands-on-fys.dk
telefon: 26217062