Julie Vestergaard Kræsing

FYSIOTERAPI med holdning

Julie (hun/hende/hendes) er uddannet fysioterapeut i Juni 2016 fra Metropol i København.

Min interesse for fysioterapien opstod gennem mine mange år i danseverdenen, hvor jeg blev fascineret af kroppens formåen, men også samtidig dens begrænsninger og hvordan man kunne overvinde disse med rigtig behandling og træning, hvis kroppens struktur tillader det. Vi er jo alle forskellige selvom vi er ens.

Jeg har danset siden jeg var helt lille og det er stadig en stor del af mig. Jeg har min egen danseskole i Nykøbing F. Og bruger derfor fortsat meget tid i den verden. Derfor er min ekspertise også klart inden for dansens verden og de skader og fejlbelastninger som det kan medfører.

Jeg har siden 2019 været BeActivated behandler. Jeg tror på at man kommer længst i en kombination af manuel behandling og korrekt træning. Meget af min tid går med at få folk til at indse, at hvis vi ikke har styr på vores kernemuskulatur, kan kroppen i længden ikke klare den belastning vi udsætter den for. Hos mig får du derfor ikke kilometer lange træningsplaner, kun nogle ganske få ad gangen, som er simple og ligetil at gå til. Du får dem desuden først, når vi har fået renset op i dit system, så du er klar til at træne.

Min største ærgrelse inden for fysioterapien er, at der blandt den brede befolkning er en forståelse for, at Fysioterapeuter er dem der giver en øvelser og så stopper den der. Vi kan så meget mere end at give øvelser. Hos Hands On – Fysioterapi behandler vi med hænderne og derefter giver vi øvelser.

 

Anbefaling fra klient:

“I am sure when I go there to have an effective treatment. Julie has magical fingers and helps me a lot with my chronical pain due to tight muscles. Thanks a lot ! – Emmanuelle Jouy 

 

ENGLISH BELOW:

Julie (she/her/hers) is a trained physiotherapist and Be Activated therapist.

My interest i physio work stems from many active years i the world of dancing. I am fascinated by the bodys ability for movement and restoration. But also the limitations and how we overcome these by the right combination of tratment and use.

My biggest regret in physio is, that many think that this is where they give me exercises, and thats it. We do so much more…At Hands On – fysioterapi, we mainly treat with our hands. Exercises comes after.